Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γνωρίστε τον ειδικό στην κατασκευή και διανομή προϊόντων πισίνας, σάουνας και σιντριβανιού, από το 1970!

ΙΣΤΟΡΙΑ
Περισσότερες από πέντε δεκαετίες “χτίζουμε” μεθοδικά και με συνέπεια την τεχνογνωσία μας
H εταιρεία Acqua Source A.E. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1970 από τον Νίκο Στάρα με κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία προϊόντων από μπρούντζο και την κατασκευή ορειχάλκινων υλικών πισίνας και σιντριβανιού. Για περισσότερο από πέντε δεκαετίες η Acqua Source “χτίζει” μεθοδικά και με συνέπεια την τεχνογνωσία της, υλοποιώντας στρατηγικά βήματα ανάπτυξης και βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της. Το 1998 η εταιρεία εισέρχεται στις διεθνείς αγορές και ξεκινάει η εξαγωγική της δραστηριότητα. Το 2000 αποκτά το ιδιόκτητο κτίριό της 5.000m2 µε υπερσύγχρονη αυτοτελή μονάδα παραγωγής, στο Περιστέρι. Σήμερα, μετά από 53 χρόνια, η Acqua Source διαθέτει μία πλούσια γκάμα προϊόντων πισίνας, υδρομασάζ, σάουνας και σιντριβανιών για επαγγελματίες και ιδιώτες, ενώ “εξάγει” την ελληνική τεχνογνωσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η υπεροχή της Acqua Source

Η πολυετή εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι άριστες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές μας, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας ξεχωρίζουν.

50 χρόνια ενεργής παρουσίας

Συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές προϊόντων πισίνας, σάουνας και σιντριβανιών.

5.000 m², αυτονομίας

Στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με αυτοτελή μονάδα παραγωγής.

100% προηγμένος εξοπλισμός

Επενδύουμε συνεχώς στην ανανέωση & τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας, για να καλύπτουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, με υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Πλούσια εξαγωγική δραστηριότητα

“Εξάγουμε” την ελληνική τεχνογνωσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο το κόσμο.

30 επώνυμες συνεργασίες

Σταθερές και χρόνιες συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, που διακρίνονται για τα σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα τους.

Ασφάλεια και Ποιότητα

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με τα αυστηρότερα πρότυπα και προδιαγραφές (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018)

ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Εξελισσόμαστε διαρκώς για να παράγουμε και να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και μεγάλης ποικιλίας προϊόντα.

Με στρατηγικά και σίγουρα βήματα, η Acqua Source αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της, βάζοντας στόχο για ακόμη περισσότερα ορόσημα στην αναπτυξιακή της πορεία.

Εξειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού πισίνας, όπως πολυεστερικά φίλτρα άµµου, αντλίες, λευκά και ανοξείδωτα εξαρτήματα, φωτιστικά αλογόνου και LED, μετασχηµατιστές, παιχνίδια νερού, εξοπλισμό για κολυμβητήρια, PVC-U εξαρτήματα, κ.ά.

Επιπλέον, κατασκευάζει ακροφύσια σιντριβανιού, φωτισμό τεχνολογίας LED για σιντριβάνια σε μεγάλη ποικιλία, ολοκληρωμένα ΚΙΤ, πλωτά σιντριβάνια, συστήματα µε σταθερό ή εναλλασσόμενο σχέδιο.

Πέραν της κατασκευαστικής εξειδίκευσης στον εξοπλισμό πισίνας και σιντριβανιού, η Acqua Source εισάγει και εκπορεύεται µία µεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης πισίνας, παιχνίδια νερού, προϊόντα υδρομασάζ – spa και σάουνες.

 

Με σύγχρονη φιλοσοφία, απαραίτητη υποδομή και οργάνωση, τεχνική εξειδίκευση και κατάρτιση, διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τη συνολική λειτουργία της εταιρείας σε κάθε επίπεδο, προκειμένου κάθε διαδικασία που εφαρμόζουμε να εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις διεθνών προτύπων, κανονισμών και οδηγιών. Η παραγωγική μας μονάδα έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα: Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας [ISO 9001:2015], Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία [OHSAS 18001:2013] και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης [ISO 14001:2015]. Συνεχίζουμε με πάθος την πορεία μας, βελτιώνοντας πάντοτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες, παραγωγικότερες και βέλτιστες λύσεις.
Περισσότερα +
Η ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Βρισκόμαστε παντού!

Με σταθερές κινήσεις και στρατηγικές επενδύσεις, η Acqua Source A.E. ισχυροποιεί συνεχώς την εξαγωγική της ισχύ, προβάλλοντας την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της σε καταναλωτές και επαγγελματίες της παγκόσμιας αγοράς.

Έχοντας κυρίαρχη παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, το όραμα, η ψυχή, αλλά και η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων Acqua Source αποτυπώνεται στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της.

Στρατηγικοί παράγοντες επιτυχίας αποτελούν οι διαρκείς επενδύσεις στη συνεχή έρευνα, η μελέτη των αναγκών της αγοράς καθώς και η χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε να εξασφαλίζονται ολοκληρωμένες, ποιοτικές λύσεις με απαράμιλλη αξιοπιστία και ευελιξία.